Vestim el dia dels teus somnis

Oxum Barcelona

Quan li preguntes a una dona sobre els dies més memorables de la seva vida, sens dubte dirà, entre d'altres, el dia del seu casament. Tants moments agradables abans d'ella, tants preparatius i tanta il·lusió dipositada en un únic dia. I quan per fi arriba, és el dia més meravellós i somiat de la seva vida. Fent els seus dies especials encara més especials, ens sentim més feliços.

A Oxum Barcelona tenim les instal·lacions idònies perquè et sentis còmoda i segura per afrontar la decisió de triar el vestit d'aquest dia tan especial.

Concerta ja una cita amb nosaltres perquè el nostre equip de professionals et atengui de manera personal, íntima i professional.

Testimonis

Simona

1 de Juny, 2017


No hi ha paraules suficients per expressar com d'agraïda estic amb vosaltres! Per la vostra bondat, la vostra paciència, la vostra comprensió, la vostra ajuda i cura... Sé que la meva experiència i el meu dia de casament no hauria estat tan increïble com ho va ser, si no fos per vosaltres. Moltíssimes gràcies.

Adriana

24 de Maig, 2017

Tenen uns vestits preciosos per uns preus molt assequibles. La meva amiga es va provar durant una hora i les noies són estupendes, t'assessoren i et guien en la prova. Recomano que passeu a fer una ullada.

Contacte

Contacta amb nosaltres o demana cita anticipada mitjançant el següent formulari.
Joan Guell, 41-43 08028 Barcelona (Barcelona). Teléfono: 934 09 47 93.

Contacte

Contacta amb nosaltres o demana cita anticipada mitjançant el següent formulari.
Joan Guell, 41-43 08028 Barcelona (Barcelona). Teléfono: 934 09 47 93.

INSTAGRAM

[instashow columns="5"]

TOP
Pedir CIta